1 - 2 ks | 139 Kč |
3 - 5 ks | 129 Kč |
6 a více ks | 119 Kč |
Křupavá chuťová zábava během pár minut!
Objevte originální krekry ve tvaru hranolek, které si připravíte snadno a rychle doma. Po osmažení získají zlatavou barvu a neodolatelně křupavou strukturu – ideální jako snack k filmu, na party nebo jako netradiční příloha. Tvar hranolku je idální k různým omáčkám, dipům a salsám.
Tip: Po osmažení ochuťte paprikovým kořením, sýrovým posypem nebo oblíbeným dipem. Možnosti jsou neomezené!
Hranolky jsou polotvary krekrů na smažení, které snadno připravíte během několika sekund.
Složení krekrů: | Bramborový škrob, bramborové vločky, řepkový rostlinný olej,bramborové granule, kurkuma, E1412 – zesíťovaný fosfát škrobu, sůl,regulátor kyselosti: E509 Chlorid vápenatý. |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 10 – 12s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 12 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 339kcal/1428kJ |
tuk | 1,6g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,3g |
sacharidy | 77g |
cukr | 4,8g |
bílkovina | 4,3g |
sůl | 2g |
Rychlý návod k přípravě krekrů:
V rozpáleném oleji smažte krekry (cca 10–15 sekund). Sledujte, jak během chvilky nabudou a získají dokonalou křupavost! Rozsáhlejší návod najdete v menu.
Obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325