1 - 2 ks | 129 Kč |
3 - 5 ks | 119 Kč |
6 a více ks | 109 Kč |
Hledáte chutné pohoštění, která zaujme nejen chutí, ale i tvarem? Vyzkoušejte medvídkové krekry na smažení, křupavé pokušení, které si děti zamilují na první pohled!
Proč si je zamilujete?
Medvídci jsou polotvary krekrů na smažení, které snadno připravíte během několika sekund.
Složení krekrů: | Bramborový škrob, bramborové vločky, řepkový rostlinný olej,bramborové granule, kurkuma, E1412 – zesíťovaný fosfát škrobu, sůl,regulátor kyselosti: E509 Chlorid vápenatý. |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 10 – 15s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 12 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 337kcal/1429kJ |
tuk | 2g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,6g |
sacharidy | 72g |
cukr | 3g |
bílkovina | 5g |
sůl | 2g |
Rychlý návod k přípravě krekrů:
V rozpáleném oleji smažte krekry (cca 10–15 sekund). Sledujte, jak během chvilky nabudou a získají dokonalou křupavost! Rozsáhlejší návod najdete v menu.
obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325