1 - 2 ks | 129 Kč |
3 - 5 ks | 119 Kč |
6 a více ks | 109 Kč |
Objevte kouzlo originálních mřížek na smažení, které pocházejí z autentické receptury z roku 1988. Tento unikátní snack si získal srdce milovníků křupavého občerstvení po celém světě – a nyní jej můžete mít i vy!
Stačí pouhých 10 vteřin v oleji při teplotě 190 °C a mřížky jsou hotové – lehké, křupavé a neodolatelně chutné.
Polotvary krekrů na smažení, které snadno připravíte během několika sekund. Vaše misky budou malé!
Složení krekrů: | pšeničná mouka (97,5%), voda, sůl, kypřící prášek E-500 |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 10 – 12s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 12 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 335kcal/1421kJ |
tuk | 0,9g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,3g |
sacharidy | 75g |
cukr | 0,3g |
bílkovina | 6,3g |
sůl | 2,3g |
Rychlý návod k přípravě krekrů:
V rozpáleném oleji smažte krekry (cca 10–15 sekund). Sledujte, jak během chvilky nabudou a získají dokonalou křupavost! Rozsáhlejší návod najdete v menu.
obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325