1 - 2 ks | 129 Kč |
3 - 5 ks | 119 Kč |
6 a více ks | 109 Kč |
Objevte originální alternativu klasických hranolků! Naše rajčatové hranolky jsou lahodné krekry, který si zamilují nejen gurmáni. Jsou vyrobeny z kvalitních přírodních surovin, bez zbytečných konzervantů.
Stačí jen pár vteřin v hrnci nebo ve fritéze a na talíři máte křupavou dobrotu s jemnou chutí rajčat. Skvěle se hodí na každou párty. Rajčatové hranolky na smažení můžete namáčet v dipech, salsách či použít jeden z několika našich posypů. Samozřejmě nejvíce se s tímto protukdem pojí Kečupový posyp na krekry.
Výhody:
Rajčatové hranolky jsou polotvary krekrů na smažení, které snadno připravíte během několika sekund.
Složení krekrů: | bramborový škrob, sušené brambory, hrachový škrob, kukuřičný škrob, sůl, cukr, rajčatový prášek, paprikový prášek, kurkuma. |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C |
Průměrná doba smažení | 10 – 12s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 24 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Rychlý návod k přípravě krekrů:
V rozpáleném oleji smažte krekry (cca 10–15 sekund). Sledujte, jak během chvilky nabudou a získají dokonalou křupavost! Rozsáhlejší návod najdete v menu.
obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky, Česká republika IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325