1 - 2 ks | 5.2 € |
3 - 5 ks | 4.8 € |
5 a více ks | 4.4 € |
Zábavná pochúťka v tvare cibuľového krúžku, ktorú si obľúbi celá rodina! Krekry na vyprážanie sú skvelou voľbou pre každého, kto hľadá rýchle chrúmanie k televízii, na párty, alebo len pre seba. Cibuľové krúžky môžete vylepšiť posypom Jarná cibuľka, alebo Kyslá smotana s cibuľkou.
Cibuľové krúžky sú polotvary krekrov na vyprážanie, ktoré ľahko pripravíte v priebehu niekoľkých sekúnd.
Složení krekrů: | Přešničná mouka, bramborový škrob, bramborové plátky, (čerstvé brambory a E471 – Mono a diglycerid mastných kyselin) sůl, protispékavá látka E536, sušená cibule, kurkuma, slunečnicový olej |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 185 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 12 – 18s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 24 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 327kcal/1369kJ |
tuk | 2g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,6g |
sacharidy | 72g |
cukr | 3g |
bílkovina | 5g |
sůl | 2g |
Rýchly návod na prípravu krekrov:
V rozpálenom oleji smažte krekry (cca 10–15 sekúnd). Sledujte, ako behom chvíľky nadobudnú a získajú dokonalú chrumkavosť! Rozsiahlejší návod nájdete v menu.
Obchodný názov a adresa prevádzkovateľa potravinárskeho podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky, Česká republika, IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325