1 - 2 ks | 5.2 € |
3 - 5 ks | 4.8 € |
6 a více ks | 4.4 € |
Hľadáte chutné pohostenie, ktoré zaujme nielen chuťou, ale aj tvarom? Vyskúšajte medvedíkové krekry na vyprážanie, chrumkavé pokušenie, ktoré si deti zamilujú na prvý pohľad!
Medvedíky sú polotvary krekrov na vyprážanie, ktoré ľahko pripravíte v priebehu niekoľkých sekúnd.
Složení krekrů: | Bramborový škrob, bramborové vločky, řepkový rostlinný olej,bramborové granule, kurkuma, E1412 – zesíťovaný fosfát škrobu, sůl,regulátor kyselosti: E509 Chlorid vápenatý. |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 10 – 15s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 12 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 337kcal/1429kJ |
tuk | 2g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,6g |
sacharidy | 72g |
cukr | 3g |
bílkovina | 5g |
sůl | 2g |
Rýchly návod na prípravu krekrov:
V rozpálenom oleji smažte krekry (cca 10–15 sekúnd). Sledujte, ako behom chvíľky nadobudnú a získajú dokonalú chrumkavosť! Rozsiahlejší návod nájdete v menu.
obchodný názov a adresa prevádzkovateľa potravinárskeho podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325