1 - 2 ks | 5.2 € |
3 - 5 ks | 4.8 € |
6 a více ks | 4.4 € |
Objavte originálnu alternatívu klasických hranolčekov! Naše paradajkové hranolky sú lahodné krekry, ktoré si zamilujú nielen gurmáni. Sú vyrobené z kvalitných prírodných surovín, bez zbytočných konzervantov.
Stačí len pár sekúnd v hrnci alebo vo fritéze a na tanieri máte chrumkavú dobrotu s jemnou chuťou paradajok. Skvele sa hodí na každú párty. Paradajkové hranolky na vyprážanie môžete namáčať v dipoch, salsách či použiť jeden z niekoľkých našich posypov. Samozrejme najviac sa s týmto protukdom spája Kečupový posyp na krekry.
Paradajkové hranolky sú polotvary krekrov na vyprážanie, ktoré ľahko pripravíte v priebehu niekoľkých sekúnd.
Složení krekrů: | bramborový škrob, sušené brambory, hrachový škrob, kukuřičný škrob, sůl, cukr, rajčatový prášek, paprikový prášek, kurkuma. |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C |
Průměrná doba smažení | 10 – 12s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 24 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Rýchly návod na prípravu krekrov:
V rozpálenom oleji smažte krekry (cca 10–15 sekúnd). Sledujte, ako behom chvíľky nadobudnú a získajú dokonalú chrumkavosť! Rozsiahlejší návod nájdete v menu.
obchodný názov a adresa prevádzkovateľa potravinárskeho podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky, Česká republika IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325