1 - 2 ks | 5.2 € |
3 - 5 ks | 4.8 € |
5 a více ks | 4.4 € |
Vráťte sa na chvíľu do bezstarostných rokov, do doby, keď sa v kuchyni linula vôňa vyprážaných prstienkov as napätím sa čakalo, až sa z drobných koliesok v oleji vyrastú nadýchané prstienky, ktoré sa potom navliekali na prsty.
Tento originálny kreker na vyprážanie podľa tradičnej receptúry s koreňmi v 80. rokoch je hrdým nositeľom poctivej originálnej chuti, ktorá si nezadá s žiadnu kópiu v obchodoch. Stačí 10 sekúnd v rozpálenom oleji a prstienok sa premení na zlatistý, chrumkavý zážitok, ktorý navracia spomienky.
Prstienky sú polotvary krekrov na vyprážanie, ktoré ľahko pripravíte v priebehu niekoľkých sekúnd.
Složení krekrů: | pšeničná mouka (74%), sušené brambory (14%), bramborový škrob, modifikovaný pšeničný škrob, sůl, voda |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 10 – 12s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 12 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 339kcal/1428kJ |
tuk | 1,6g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,3g |
sacharidy | 77g |
cukr | 4,8g |
bílkovina | 4,3g |
sůl | 2g |
Obchodní název a adresa provozovatele potravinářského podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky, Česká republika, IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325