1 - 2 ks | 5.8 € |
3 - 5 ks | 5.6 € |
6 a více ks | 5.2 € |
Zábavná pochúťka, ktorá poteší deti aj dospelých! Krekry v tvare slaniny sú určené na rýchlu prípravu vyprážaním – behom pár sekúnd sa premenia na chrumkavé a nadýchané maškrtenie.
Vlastnosti produktu:
Slaninky sú polotvary krekrov na vyprážanie, ktoré ľahko pripravíte v priebehu niekoľkých sekúnd.
UPOZORNENIE: Slaninky neobsahujú v sebe slaninovú ani inú príchuť! K slaninkám sa hodí najviac slaninový posyp, ktorý nájdete v našej ponuke. Slaninový posyp aplikujete po príprave krekrov na hotový produkt.
Složení krekrů: | Pšeničná mouka (obsahuje lepek), kukuřičná mouka, pšeničný škrob (obsahuje lepek), repesovaný olej, sůl, kypřící látka: uhličitany sodné (E-500 ii); regulátor kyselosti: vápník chlorid E 509, kurkuma, barviva: kyselina karmínová (E-120) |
---|---|
Doporučená teplota smažení v oleji | 190 °C (± 5 °C) |
Průměrná doba smažení | 10 – 12s |
Alergeny | Lepek |
Skladování | Produkt skladujte v prostorách do max. teploty 30°C a relativní vlhkosti, která nepřekročí 75% vlhkosti v uzavřeném obalu. |
Skladování hotových krekrů | Pokud vše nesníte (což se moc nestává), doporučujeme zamezit přístupu vlhkosti. |
Min. trvanlivost | 24 měsíců od výroby |
Upozornění | Před konzumací nutná tepelná úprava dle návodu. |
Sledovaný parametr | hodnota |
---|---|
energie | celkem 339kcal/1428kJ |
tuk | 1,6g |
z toho nas.mast.kyseliny | 0,3g |
sacharidy | 77g |
cukr | 4,8g |
bílkovina | 4,3g |
sůl | 2g |
Rýchly návod na prípravu krekrov:
V rozpálenom oleji smažte krekry (cca 10–15 sekúnd). Sledujte, ako behom chvíľky nadobudnú a získajú dokonalú chrumkavosť! Rozsiahlejší návod nájdete v menu.
Obchodný názov a adresa prevádzkovateľa potravinárskeho podniku
Pavel Kovanda, Jílovice 113, 51772 Jílovice u Dobrušky, Česká republika, IČ: 73649546, DIČ: CZ8606043325